Het snelst en meest betrouwbare e-Commerce platform

Onderhoudscontract of SLA.

Ook na oplevering helpen we u verder met vragen & doorontwikkeling. U krijgt feedback van klanten, er verschijnen continue nieuwe modules en u heeft zelf vragen of gebruikerswensen. Met een servicecontract kunt u ons inschakelen voor verdere optimalisatie en verbetering van de webwinkel. MagentoBuilder werkt met een ticketsysteem. U kunt wensen indienen via de mail of telefonisch en ontvangt altijd binnen 8 uur een antwoord.

Domeinnaam registeren of koppelen

Heeft u al een domeinnaam gereserveerd (bv. www.geweldigeproducten.nl)? Dan koppelen we die voor u aan uw Magento webwinkel. Zo niet, vraag dan een nieuwe domeinnaam aan en wij regelen de rest. Wij kunnen u helpen met de DNS- en nameserver-koppeling en kunnen zowel domeinnamen als subdomeinen voor u koppelen. Daarbij krijgt u ook een eigen e-mailadres.

Behoud uw positie in Google

Op ons platform kunt u gemakkelijk redirects instellen zodat u verkeer van uw oude URLs kunt doorsturen naar uw nieuwe webwinkel. Zo profiteert u met uw nieuwe webwinkel van de positie die u heeft opgebouwd met uw oude webwinkel. We bieden u daarnaast een uitgebreide set aan tools waarmee u uw webwinkel nog hoger in de zoekresultaten krijgt.

Niet alleen veiliger, maar ook sneller

Onze servers zijn razendsnel en dat is prettig voor u, wanneer u aanpassingen maakt in uw webwinkel, maar met name voor uw klanten wanneer zij een aankoop willen doen in uw webwinkel. Immers, trage webwinkels leveren frustraties op. Uw snelle webwinkel zal u met name verkopen opleveren.

Veel bezoek? Geen probleem!

Hoe groot uw onderneming ook wordt, Magento kan gemakkelijk grote hoeveelheden bezoekers aan. Zo blijft uw webwinkel 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al uw klanten. Ook voor seizoensproducten met piekverkoop is Magento uitermate geschikt, bijvoorbeeld wanneer u kerstbomen, sleetjes of fietsen verkoopt. Het platform is ingericht op massa-bezoek en wordt niet vertraagd door piekverkopen van een enkele webwinkel, wat ten goede komt aan uw omzet op de momenten dat u veel bezoek heeft.

Alle gegevens achter slot en grendel

U wilt natuurlijk niet dat de gegevens van uw klanten zomaar op straat terecht komen. Daarom zorgt Magento ervoor dat de gegevensuitwisseling in uw webwinkel op een veilige manier wordt uitgevoerd. Dat gebeurt via een beveiligd data-opslagpunt, die werkt via een beveiligde verbinding met een 256bits SSL certificaat. Persoonsgegevens, betalingsgegevens en gevoelige privégegevens worden versleuteld verzonden. Wachtwoorden worden daarnaast versleuteld opgeslagen.

99,9% gegarandeerde bereikbaarheid

Samen met onze Hosting partners zorgen wij voor de beste hosting van uw webwinkel. De servers staan bij Globalswitch in Amsterdam, één van de betrouwbaarste datacenters van Nederland! En omdat hosting inbegrepen is bij uw pakket, betaalt u daar niets extra voor.

De meerwaarde van MagentoBuilder

  • Geen technische kennis vereist
  • Gebruik van de bestaande domeinnaam voor uw nieuwe webwinkel
  • Geen problemen met veel bezoek (traffic)
  • Persoonlijke gegevens worden versleuteld verstuurd en versleuteld opgeslagen
  • Hosting bij één van de betrouwbaarste datacenters van Nederland
  • Niets extra betalen voor nieuwe functies
  • 99,9% uptime

Geef een reactie