5

Volledig maatwerk-design

Wij werken met de beste webdesigners om in uw maatwerkbehoefte te voorzien. Wij hebben ruime ervaring met maatwerktrajecten en hebben in samenwerking met onze partners webwinkels ontwikkeld voor o.a. KLM, Philips, Unilever, maar ook bakker op de hoek, BakkerBart.

Lees meer over maatwerk design.

Templates die verkopen

In onze Theme Store vindt u verschillende templates die hun effectiviteit bewezen hebben. U heeft een ruime keuze uit verschillende designs. Voor iedere branche of productgroep zijn er specifieke designs aanwezig. In ons portfolio kunt u zien hoe andere webwinkels een standaard thema hebben aangepast aan hun wensen.

Eenvoudig uw eigen stijl

U kunt de kleuren en lettertypes van alle elementen in uw webwinkel aanpassen, van achtergrondafbeelding tot bijvoorbeeld de bestelknop. Upload uw logo en u beschikt direct over een professionele uitstraling. Mocht u meer willen dan past u via de template editor eenvoudig de HTML en CSS aan.

HTML & CSS aanpassen via de online editor

Met Magento krijgt u als designer een totaalpakket waarbij u de HTML en CSS van uw webwinkel volledig kunt aanpassen. Er zijn verschillende tools beschikbaar zoals de template editor en de developer toolbar om uw werk nog gemakkelijker te maken. De online editor is voorzien van revisies zodat wijzigingen nooit verloren gaan. U leest er alles over in onze online documentatie.

Prachtige webwinkels in meerdere talen

Uw webwinkel is standaard beschikbaar in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Grieks, Turks, Portugees, Pools, Russisch, Noors, Deens en Zweeds. Magento biedt daarnaast een automatische vertaalfunctie voor uw eigen teksten. De webwinkel herkent automatisch de taal van de bezoeker en toont de pagina’s in de juiste taal. Daarnaast kunt u met verschillende vlaggen bezoekers de mogelijkheid geven om van taal te wisselen.

Een eigen account voor klanten

Uw klanten kunnen via uw webwinkel een eigen account aanmaken. Het ‘mijn account’ gedeelte geeft inzicht in de status van alle bestellingen. Bestellingen zijn voorzien van een Track & Trace hyperlink waarmee de klant zijn bestelling kan volgen. Via het account kan een klant ook goederen als retour aanmelden, een vraag stellen aan de klantenservice of een mislukte betaling opnieuw uitvoeren. Voor B2B webwinkels biedt Magento ook de mogelijkheid om eerdere bestellingen te herhalen.

Een verbeterde checkout ervaring

Geef uw klanten meer controle over hun bestelproces door de mogelijkheid te bieden om een stap terug te zetten in het bestelproces. Een helder bestelproces zorgt voor meer verkopen. U kunt de kleurstelling van het bestelproces gemakkelijk in uw beheeromgeving aanpassen zodat deze past bij uw huisstijl en een goede call-to-action bevat. Ons platform heeft ook een  gastcheckout, social checkout en beveiligde verbinding voor optimaal resultaat.

De meerwaarde van MagentoBuilder

  • Maatwerkmogelijkheden
  • Keuze uit veel thema’s
  • Geen programmeerkennis vereist, eenvoudig aanpasbaar
  • De kleuren van het template zijn gemakkelijk aanpasbaar
  • Controle voor uw klanten: track-and-trace, retouraanmeldingen, vragen stellen, herhaalbestelling
  • Online code editor met color coding en revisies
  • Uitgebreide design-documentatie
  • Webdeveloper toolbar voor snel resultaat
  • Moderne checkout met gastcheckout en social checkout